Србија

КОСОВО ЈЕ ДЕО ГЛОБАЛНЕ КОАЛИЦИЈЕ У БОРБИ ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА?! Харадинај поново лупио па остао жив!

Фото: Јутјуб

Изгубио све компасе!

Лажни премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај оценио је данас да је Косово део глобалне коалиције у борби против тероризма, насилног екстремизма и радикализма, коју предводе САД, саопштено је из Владе Косова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Харадинај се данас састао са координатором за борбу против тероризма у Стејт департменту, амбасадором Нејтаном Салесом, са којим је разговарао о актуелним политичким питањима на Косову и јачању сарадње Косова и САД-а.

У саопштењу се наводи да је Харадинај обавестио Салеса о напретку и залагању Косова за јачање владавине реда и закона и консолидацији безбедносних институција, као и да је казао да је Косово део глобалне коалиције у борби против тероризма.

„Залажемо се за стратешку сарадњу са САД у свим областима од заједничког интереса. Свесни смо и захвални на континуираној подршци коју сте дали у тешким временима, и сада у спровођењу демократске изградње државе“, рекао је Харадинај.

Лажни функционер, а бивши терориста ОВК затражио је подршку САД-а за пријем Косова у Интерполу и у другим значајним међународним организацијама.

Амбасадор Салес је похвалио напредак „Косова“ и рекао да ће Шиптари у будућности и даље имати подршку САД-а, оценивши истовремено да су јачање „владавине закона и демократски развој земље важни на евро-атлантском путу“.

 

Извор: Tanjug/M.Ž.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ