Србија

Љајић: Зукорлић користи силу, у Санџаку се понаша као талибани у Авганистану

– Гледајте филмове, читајте књиге шта талибани данас раде у Авганистану, како туку, убијају људе. Сценарио је исти, тако се понаша Зукорлић – рекао је Љајић

Муамер Зукорлић користи силу како би остао на власти, а у Санџаку се понаша исто као што то раде талибани у Авганистану, изјавио је лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић за данашњи „Српски телеграф“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Неко ко нема подршку, ко је миноран, покушава да остане у политичком животу користећи силу и кријући се иза паравана Исламске заједнице. Нећемо допустити да се од Санџака направи Авганистан. Ово је типично понашање талибана у Авганистану. Гледајте филмове, читајте књиге шта талибани данас раде у Авганистану, како туку, убијају људе. Сценарио је исти, тако се понаша Зукорлић – рекао је Љајић.

Љајић, који је и министар трговине и туризма у Влади Србије, каже да верује да ће грађани на првим изборима казнити такво понашање.

– Ми никада нисмо имали више учлањивања у странку него после тих догађаја. Људи су огорчени, неће силу, неће кабадахије. Имате и власт у Пријепољу која је доведена на руб пропасти. За три године власти, осим афера које стално производите, нисте направили апсолутно ништа. Уз све то лоше што се догодило, позитивна је реакција људи који то неће – закључио је Љајић.

 

Извор: Telegraf.rs / Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ