Свет

ПАКЛЕНА ОСВЕТА ГОСПОДАРА ИЗ СЕНКЕ: Процурило ко финансира караван миграната! Ударац на Трампа пажљиво испланиран НА ЈАКО ВАЖАН ДАН!

Технологије „обојених“ револуција и мајдана, које су америчке обавештајне службе смислиле ради извођења преврата по другим земљама, сада су опробане и у САД и то против државног руководства са председником Доналдом Трампом на челу.

Један од тест-удара треба да буде караван миграната који се према САД креће из Централне Америке, пре свега Хондурас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иза тог покушаја удара по Трампу наводно стоји милијардер Џорџ Сорош, а караван је тако натемпиран да на америчко-мексичку границу стигне дан уочи међуизбора за Конгрес САД или на сам тај дан са једним задатком – да „јуриша на границу“.

Трамп је унапред упозорио да ће на граници поставити војску, али и његови противници имају војску: мејнстрим медије, који у ниском старту чекају долазак каравана на границу, са намером да Трампа и републиканце представе као главно зло не само Америке.

Тај караван је већ представљен као стихијско бекство сиромаха од беде и насиља, али брзо се открило да ту сеобу народа неко брижљиво организује и финансира. У почетку је у каравану било само 1.300 људи, а у његовој позадини је била међународна НВО непознатог порекла са симптоматичним именом „Људи без граница“.

Сада је у каравану око 14.000 људи. Функционер са Флориде Мет Гаец објавио је снимак како мушкаци у истоветним белим дуксевима „мигрантима“ деле готовину. Симптоматично је како су припадници каравана уопште ушли у Мексико, јер када су покушали да пређу преко чувеног граничног моста – граничари су их спречили користећи и и бибер-спреј.

Наредног дана се „караван“ изделио у мање групе које су кренуле преко реке импровизованим сплавовима. Нико није ни покушао да их заустави. Тада су граничари пропустили и остале. Чак су им дали „туристичке визе“ са важењем до 45 дана.

Уз караван су даноноћно амерички репортери. Своје медије кљукају срцепарајућим причама о ужасима од којих беже сви који су у каравану. Додуше, већина „интервјуисаних“ и не крије да у САД желе због посла и бољег живота.

Трамп је већ схватио каква је „караван“ опасност по његов курс и политику. Поред најављеног слања војника на границу, он води и контранапад на ширем плану и обилно користи статистичке податке о преступима и злочинима које у САД врше дошљаци из Латинске Америке.

Засад је то бледо и неубедљиво наспрам, рецимо, репортаже Вашингтон поста која почиње речима: „Вођа Људи без граница, Родриго Абеха, стоји међу децом, њиховим мајкама и ЛГБТ малолетницима и напросто не може да поверује да Доналд Трамп те људе сматра опасним“.

Фотографије сведоче да је у „каравану“ подоста младих мушкараца, а ни међу малолетницима нису сви ЛГБТ оријентације, али се Американцима намеће представа о „прогоњеној мањини“.

Америчке демократе с нестрпљењем чекају тренбутак када ће се караван појавити на граници са Мексиком, где ће их притиснути „сурови амерички војници“. Није још извесно да иза каравана заиста стоји мајстор обојених револуција Сорош, али и без њега у Америци има сасвим довољно богатих људи којима Трамп смета.

Један од њих је и најбогатији човек на свету, власник Амазона Џеф Безос. Њега Трамп оштро критикује и сматра га једним од криваца што Америка губи радна места. Информативни спонзор “каравана миграната” је власник корпорације „Комкаст“, Брајан Робертс.

„Комкаст“ није само оператор кабловске телевизије и интернета. Њему припадају и филмски студио Универзал, популарни Нетфликс и више телевизија, укључујући НБЦ. Док је Робертс био Обамин најбољи пријатељ и партнер за голф – њему су послови ишли одлично. Он је фактички издржавао Демократску партије и сваке године трошио милионе на лобирање својих интереса. Под Трампом му је кренуло лошије.

Његова НБЦ њуз објављује дирљиве репортаже о „каравану миграната“. Све у свему, тај караван за своје циљеве користе и изванредно богати и утицајни људи.

Свет сада има прилику да посматра како се једна успешна америчка производња – производња обојених револуција – коначно вратила у земљу свог порекла. У Сједињене Државе. Дубока држава најозбиљније рачуна на мајдан-технологије у својим настојањима да обори Трампа.

 

Извор: Kurir.rs/Sputnik Deutschland

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ