Србија

ДАРКО ВЕЋ ИМАО СЛИЧАН УДЕС! С њим је тад у колима била МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ, превртали су се три пута и ЈЕДВА ОСТАЛИ ЖИВИ!

Дарко Лазић је 2011. године имао удес и са Милицом Тодоровић када им се ауто испревртао три пута и ударио у банкину. Они су пре седам година ишли на заказани наступ у Јагодину, када је Лазић због кише и клизавог коловоза изгубио контролу над колима

Када је стиснуо кочницу, аутомобил се преврнуо и имали су срећу да им у сусрет није наишло друго возило, јер су се превртали по аутопуту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Верујем и сигурна сам да ће се Дарко извући, јер је он борац и може и из овог проблема да изађе као победник. Истина је да смо и ми имали удес пре седам година. Три пута нам се ауто преврнуо и ударили смо у банкину, али на сву срећу, прошли смо без огреботина – каже певачица.

Када је чула да је њен пријатељ и колега имао удес, желела је да верује да је прошао без повреда, баш као и њих двоје пре седам година када су се слупали:

– У првом моменту када је изашла вест да је доживео саобраћајну незгоду, помислила сам да је нека неслана шала или да је грешка. А када су сви почели да пишу о томе, онда сам схватила озбиљност ситуације. Помислила сам и на нашу саобраћајку и надала сам се да је само угруван, као ми тада.

Популарни певач се од уторка, од када је слетео с пута, налази у КБЦ Земун, где се доктори боре за његов живот. Тодоровићева је уз њега свим срцем и каже да, када би могла да га види, поручила би му да се не предаје:

– Миле мој, држи се. Јак си и можеш све! Имаш за шта да се бориш. За своју породицу, пријатеље…

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ