Србија

БИЋЕШ ТИ ОВДЕ НЕЧИЈА ДЕВОЈЧИЦА! Манијаку из трамваја ПРЕТЕ У ЗАТВОРУ, он кука да га ставе У САМИЦУ!

Манијак из трамваја Михаило Исаиловић (37) пребачен је у Окружни затвор у Београду после два дана проведена у полицијском притвору

Он је смештен на пријемно одељење, што је уобичајена процедура, али је тражио да што пре буде изолован јер не сме да спава у страху од осталих затвореника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Исаиловић ће, према речима саговорника, на пријемном одељењу проћи кроз прегледе, а потом ће бити одлучено шта ће са њим.

– Он је узнемирен и плаши се да ће га малтретирати други притвореници, јер се зна да робијаши баш не воле силоватеље, поготово оне који нападају и силују децу. Чим су чули ко је и шта је, почели су да му добацују “Нисмо ти ми бабе из трамваја“, “Бићеш ти овде нечија девојчица“. Због тога је тражио да га преместе у самицу – додаје саговорник.

Према понашању Исаиловића у полицијском притвору постоји сумња да је у питању особа са озбиљним психичким проблемима. Он је, наводно, причао сам са собом у полицијској ћелији, радио је склекове, позивао се на бога, а наводно је и онанисао.

– Када је пребачен у притвор у Окружном затвору и сусрео се са погледима и добацивањем других притвореника, био је мањи од маковог зрна. Постоји могућност да из тужилаштва затраже његово вештачење и, уколико комисија утврди да је он психички болесна особа и да није у стању да прати суђење, да буде пребачен у затворску болницу – каже саговорник.

Михаило је постао најомраженија особа у Србији након што је на друштвеним мрежама објављен снимак од 25. октобра на коме у трамвају сексуално злоставља девојчицу од 15 година. Он је жртву у једном тренутку притиснуо скроз до прозора и додиривао је по интимним деловима тела.

Бес јавности изазвале су и жене које су све то немо посматрале. Ипак, исте вечери он је ухапшен пошто је у једној пекари украо парче бурека. Када је полиција дошла по њега, одмах су га препознали и схватили да се ради о манијаку из трамваја.

 

Извор: Espreso.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ