Србија

НОВА ОДЛУКА ЛЕКАРА ИЗ ЗЕМУНА: Говорило се да ће певача преместити на ВМА, а сада је ОТКРИВЕНА ИСТИНА о даљем лечењу Дарка Лазића

Дарко Лазић се од уторка ујутру налази у КБЦ Земун и још увек је у вештачкој коми.

– Дарку је боље, значајније боље из дана у дан. Нема никакве приче о његовом премештању у друге болнице. То су глупости. Ми се увек надамо, па и сада у Дарков опоравак- рекао је један од лекара и тиме ставио тачку на приче о томе да ће певач можда бити премештен на ВМА, како је наводно породица тражила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Здравствено стање Дарка Лазића тренутно је стабилно, али лекари још увек чекају да се организам који је веома ослабљен колико толико опорави, па још увек не желе да га буде из вештачке коме.

Тешке телесне повреде које је задобио у незгоди довеле су до стања у којем се тренутно налази. Певачу је извађена слезина, због унутрашњег крварења до којег је дошло, а одмах по пријему у болницу констатовани су му хематом на глави, повреда јагодице, као и прелом на бутној кости и карлици, због чега лекари размишљају о вештачком куку.

Такође, Дарку су поломљена ребра, која су оштетила и плућно крило, а осим тога, подвргнут је и дијализи, због ослабљеног рада бубрега.

Дарка сваког дана обилазе још увек законита супруга Ана Севић, родитељи, као и девојка Марина.

 

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ