Србија

ДАРКО УСТАО ИЗ КОМЕ, А ПРВО ШТО ЈЕ УГЛЕДАО ЈЕ ЛИК СУПРУГЕ АНЕ: Сцена која је уследила била је јако ПОТРЕСНА

Након шест дана агоније и борбе за живот, након тешке саобраћајне несреће коју је преживео, певач Дарко Лазић сада је стабилно. Он је будан, свестан, а један је сусрет за њега био посебно емотиван

Након низа компликација током стања политрауме у ком се налазио Дарко Лазић, коначно се може рећи да је – боље. Певач је јуче пробуђен из вештачке коме у којој је био шест дана, након што је прошлог уторка доживео тешку саобраћајну несрећу у околини Брестача. Он се сада налази ван животне опасности, а лекари су уверени да ће успети да санирају све повреде, те су одлучили и да му не дају никакве лекове за умирење и успављивање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због чињенице да је певач изашао из коме и да је сада стабилно, најсрећнији су његови наравно мајка и отац, али такође и певачица Ана Севић, још увек законита супруга Дарка Лазића, са којом има ћеркицу.

„Иако су неки писали о томе да су се Даркови родитељи и Ана посвађали, и да она због тога три дана није ишла код Дарка, то није тачно. Она је уредно тамо, и апсолутно је сваки дан уз Дарка, а то што има своје начине на које улази у болницу, тако да је нико не види, то је друга ствар“, почиње причу добро обавештен извор за Еспресо.рс и наставља:

„Кад је изашао из коме, Ана је била прва особа коју је Дарко видео. Прво је угледао њено лице. То је било врло емотивно и потресно. Иако је и идаље био ошамућен, Дарко је одмах препознао Анин лик, и иако још увек није могао да говори, очи су му биле пуне суза, па се онда и Ана расплакала. Све је одмах схватио. И мислим да не постоји особа чије је лице више хтео да види него њено, тада, у том тренутку. Ана је пре свега пресрећна што може коначно Лорени да каже да ће малена опет видети свог тату. Можда не још, али свакако ускоро – испричао је извор из болнице.

Певач је прошлог уторка у раним јутарњим сатима доживео саобраћајну незгоду код Пећинаца, када је услед неприлагођене брзине, те немогућности да закочи, слетео БМW- ом са пута и испревртао се.

Дарко је том приликом задобио тешке телесне повреде, хематом на глави, пукла му је бутна кост, као и карлица, поломљено му је девет ребара, као и јагодична кост. Лекари су сумњали да је ребро пробушило и плућно крило због чега је неколико пута ишао на рендген. Констатована му је политраума са мултироганским повредама, што је најтеже могуће стање организма. Изазвана му је вештачка кома, током које је Дарков организам имао различите реакције, а све су биле опасне по живот.

Певач је подвргнут и дијализи јер су бубрези радили смањеним интезитетом, морао је да прими и трансфузију јер је дошло до унутрашњег крварења због чега му је извађена слезина.

Такође је утврђено да је певач у тренутку саобраћајне незгоде имао 1.39 промила алкохола у крви, није имао везан сигурносни појас и возио је брзином од 150 километара на сат.

Дарко се прошле недеље након изласка у ресторан са друштвом у последњем тренутку предомислио. Уместо да преспава код друга у Шапцу, Дарко је наводно примио позив, због ког је устао из кревета, и упутио се својој кући у Пећинце. На путу до тамо, десила се стравична несрећа, са умало трагичним исходом. На сву срећу, његов организам је успео да се избори са тешким последицама, због којих му је живот последњих шест дана висио о концу.

 

Извор: Espreso.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ