Србија

ПОРОДИЦА ДАРКА ЛАЗИЋА РАЗГОВАРАЛА СА ЛЕКАРИМА КБЦ ЗЕМУН: Постоји велика НАДА, али наредне 2 НЕДЕЉЕ су кључне!

Певач Дарко Лазић ће следеће недеље имати операцију ноге, а незванично, његова породица се нада након разговора са докторима земунске болнице да ће Лазић напустити ову установу за 15-20 дана.

Наиме, Даркови најближи се надају да ће након операције опоравак трајати око десет дана, те да ће након тога моћи да га изведу из КБЦ Земун.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Код пацијената као што је Дарко није могуће дати прецизне прогнозе када и како ће се његово здравствено стање одвијати. Један од лекара је породици певача дао наду да постоји шанса да за петнаест дана оде кући или бар напусти интензивну негу што је свакако знак да је стање много боље. Плућа и бубрези су му и даље у лошем стању, па се чека да се види како ће се ситација одвијати даље“, открива извор из КБЦ Земун, где је Дарко смештен.

Иначе, лекари су данас одлучили да ће Дарко следеће недеље имати операцију ноге, а сматрају да се организам добро опоравља. Као што је већ познато, Дарко има постављене екстензије како нога не би почела сама да зараста, а лекари до сада нису могли да га оперишу јер су чекали да му се стање што више стабилизује. Тренутно су унутрашњи органи проблем он је свакодневно на дијализи како би тиме поспешили рад бубрега и ојачали остале органе.

 

Извор: Kurir.rs/Blic.rs/A.Čanović

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ