Спорт

ШАЋИРИ НАМЕРНО ПРОВОЦИРА „ДЕЛИЈЕ“: Звезда баш и није најбољи тим, не бринем за резултат!

Ђердан Шаћири, везиста Ливерпула, тврди да не жели конфликт са навијачима Црвене звезде на „Маракани“ у уторак у мечу 5. кола Лиге шампиона (18.55), али се изјавама ипак труди да потпали ватру

Мада није потребно подсећати, Швајацарац који је рођен на Косову, је на Мундијалу током утакмице са Србијом носио копачке са заставом Косова, а голове су лажни Швајцарци славили показивањем националног симбола Албаније – двоглавог орла. Због тога су кажњени са 8.000 фунти и били на мети националне федерације Швајцарске. Обећали су да ништа слично неће урадити у будућности уколико желе да и даље носе дрес репрезентације.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шаћири каже да не жели да меша политику и спорт, али је пронашао начина да прозове Звезду.

– Искрено, мислим да нам они нису баш најбољи противници. Због тога и не бринем за исход меча у Београду – казао је Шаћири.

Обећава да у Београд долази само због фудбала.

– Оно што се догодило на Светском првенству остаје у прошлости. Ово је само још једна у низу фудбалских утакмица за мене. Ништа посебно, дакле. Фудбал је фудбал, а политика је политика. Ја идем тамо да играм фудбал, не да бих радио нешто друго – поручио је везиста „редса“.

На првој утакмици на „Енфилду“ малобројни навијачи Звезде су сваки његов контакт с лоптом поздравили звиждуцима, ништа мање се не очекује у Београду, ако буде играо.

 

Извор: Informer.rs

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ