Спорт

НОВАКА НИЈЕ УЗДРМАО ПОРАЗ У ФИНАЛУ: Ово је сјајна Ђоковићева порука упућена Паризу и Хачанову

Новака Ђоковића није јако погодио пораз од Карена Хачанова у финалу Мастерса у Паризу.

Рус је био бољи од Ђоковића, очигледно истрошеног у полуфиналу, у коме је победио Роџера Федерера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ако је судити по Новаковој поруци са „Инстаграма“, ентузијазам код њега не јењава и нема сумње да је решен да сјајну сезону „овери“ освајањем АТП финала у Лондону (од 11. до 18. новембра).

„Париз је за мене већ дуго посебан град. Толико искушења, успона и падова, радости и успеха… ништа не бих мењао! Искрене честитке Карену на одлично одиграном турниру, очекујем пуно од њега у будућности. Сада кући на пар дана па поново у нове изазове. Следећа станица – Лондон! Видимо се #НолеФам и хвала вам на свој љубави! #Идемооо“, написао је Ђоковић, који ће од понедељка поново бити светски број један.

View this post on Instagram

I'd like to express my great thanks to Paris and #nolefam for this part of an unforgettable journey.. Was an honor to play here in @rolexparismasters finals once more. Congrats to @karenkhachanov on his performance, big matches to come from this player. On to the next challenge in London – see you guys there 💪 #Idemooo – Pariz je za mene već dugo poseban grad. Toliko iskušenja, uspona i padova, radosti i uspeha… ništa ne bih menjao! Iskrene čestitke Karenu na odlično odigranom turniru, očekujem puno od njega u budućnosti. Sada kući na par dana pa ponovo u nove izazove. Sledeća stanica – London! Vidimo se #NoleFam i hvala vam na svoj ljubavi! #Idemooo – Credit: Corinne Dubreuil / Team Djokovic

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Извор: Kurir.rs/Kurir spor

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ