Србија

ОТАЦ ДАРКА ЛАЗИЋА ИЗБАЦИО АНУ СЕВИЋ ИЗ БОЛНИЦЕ! Саботирала је давање крви за певача, а ово је КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ!

Отац Дарка Лазића, Милан, прошле недеље је избацио из болнице у Земуну снајку Ану Севић и поручио јој да ни под тачком разно не жели да је види поред сина.

Како Курир сазнаје, он је револтиран због тога што је певачица на своју руку обуставила давање крви за његовог сина, и то у тренутку док је био у коми и борио се за живот након тешке саобраћајне несреће коју је доживео 23. октобра.
– Милан, као и цела породица Лазић, нема мира откако је Дарко доживео удес. Или су у болници, или седе код куће забринути и моле се богу да нешто не крене по злу. Прошле недеље Милан је изгубио живце због појединих људи. Решио је да направи чистку, а међу онима које више не жели да види је и Ана. Њој је поручио да не долази у болницу јер, како јој је рекао, само прави проблеме. Њих двоје се нису свађали, нити су размењивали тешке речи, али јој је Милан поручио да је непожељна. Од тог дана она се више није појавила. Он не може да јој опрости што је позвала људе да не дају крв под изговором да она није потребна Дарку. Њему ни данас није јасно зашто је то урадила. Својом објавом Ана је направила збрку међу људима из целе Србије који су хтели да помогну, а на крају нису дошли јер су поверовали у њене речи – прича наш извор.

Али Анина објава није једино што је изнервирало Дарковог оца. Кап која је прелила чашу и изазвала га да поручи снајки да је непожељна поред Дарка било је сазнање да је Севићева већ првог дана несреће звала осигурање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ту је тек пала у његовим очима. Милан и његова жена су свесни да је Анин и Дарков брак готов, али опет је с њене стране било људски да се не распитује за наплату од осигурања. Изненадили су се и када су им рекли да је отишла на концерт Маје Беровић. Отац њеног детета је у тешком стању, а она иде у провод – завршава извор.

 

Извор: Kurir.rs/Nevena Mijušković/

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ