Србија

ДАРКО ОД ЛЕКАРА ТРАЖИ ДРОГУ! Кризира због наглог одвикавања од алкохола и наркотика

Лазић пролази кроз тешку апстиненцијалну кризу и моли медицинско особље КБЦ „Земун“ да му набаве „нешто да му олакша муке“. Признао је да је користио наркотике и у ноћи пре удеса

Дарко Лазић од лекара тражи дрогу! Фолкер, који се већ две недеље у КБЦ „Земун“ опоравља од стравичне саобраћајке, има апстиненцијалну кризу због наглог одвикавања од алкохола и наркотика.
Победник „Звезда Гранда“ у тешким тренуцима од особља болнице тражи да му донесу „нешто да му олакша муке“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Отежано лечење

– Дарко има апстиненцијалну кризу због алкохола и дроге, које није конзумирао две недеље, откако је доживео несрећу. Он је признао лекарима да је користио наркотике и у ноћи пре удеса. У кризним моментима тражио је да му донесу нешто да се смири – открива добро обавештен извор за Информер.

Према његовим речима, код људи који су зависни од наркотика и алкохола оваква ситуација је уобичајена.

– Његов организам је нагло лишен ових порока и он сада има и психичку и физичку реакцију на то. Колико ће дуго ови симптоми трајати, односно апстиненцијални синдром, зависи од дужине и јачине опојних средстава која је користио. Ова ситуација додатно погоршава његово тешко здравствено стање и отежавајућа је околност у његовом лечењу – прича наш саговорник и подсећа да се у јавности појавио снимак на ком Дарко шмрче, те да ово његово признање није било изненађење.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ