Спорт

НОВАК СЕ ТРИ ДАНА ГУШИО У СУЗАМА ПОСЛЕ ОПЕРАЦИЈЕ! Ђоковић: Преиспитивао сам се где сам то погрешио

Светски тенисер број један Новак Ђоковић открио је да се гушио у сузама три дана после операција лакта преиспитујући себе где је то погрешио када се са врха сурвао у провалију из које је слављенички изашао у другом делу ове сезоне

Новак је почетком фебруара оперисао лакат после које су уследили тешки дани за њега, толико тешки да их је лечио сузама кривећу себе за грешке које су га удаљиле са терена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Три дана сам плакао због операције и размишљао где сам погрешио и шта ме је довело у ову безизлазну ситуацију. Непрекидно сам кривио себе и осећао сам се као да сам пао у несвест – рекао је Ђоковић новинарима током боравка на мастерсу у Паризу.

Гледано из угла садашњег тренутка када се Новак вратио на тениски врх, можда је и то суочавање са кривицом и огромним падом утицало да сесакупи снага која га је најпре вратаила на терен, а затим и омогућила тријумфалан низ у другој половини године када је освојио Вимблдон, УС опен, Синсинати и Шангај изгубивши једино у Торонту и Паризу, што се испоставило као и не толико важно у коначној рачуници, а она гласи – Ђоковић је поново светски број један.

Ђоковић већ наредне недеље има прилику да импресивну половину сезоне заврши победнички освајањем Завршног мастерса у Лондону.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ