Православље

ОБАВЕЗНО ДАНАС ИЗГОВОРИТЕ ОВЕ РЕЧИ: Молитва Пресветој Богородици која ИЗБАВЉА ИЗ НЕПРАВДЕ! (ВИДЕО)

Мајка Божија увек моли Сина свог да буде милостив према људима који се моле и који верују!

Милост Божија је неизмерно велика, једноставно она нема краја, али замислите када на ту велику милост ви у своје срце дате мајци Божијој! Многе муке задесиће све нас, то је једноставно живот. Замислите како је било Пресветој када је гледала муке свог сина који није греха имао, она је гледала људско зло директно са највећим болом!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мајка Божија зна шта је неправда, она зна како то боли, она је увек ту да праведника заштити и умоли Сина свог да подари плату свакоме ко страда по правди. Не заборавите никада да пред спавање поменете име Пресвете Богородице! Не заборавите да прочитајте чувену молитву:

“Богородице Дјево, радуј се Благодатна Маријо, Господ је с Тобом! Благословена си ти жена и благословен је плод утробе Твоје, јер си родила Спаситеља душама нашим!

Молитва у невољи и потиштености:

Преподобна Царице моја, Пресвета надо моја, уточиште сиротих, заштитнице путника, помоћнице онима који су у беди и заштито оних које злостављају. Види моју невољу, види моју муку. Са свих страна сам опкољен искушењем, а нема никог да ме брани, Ти ми сама помогни јер сам немоћан. Нахрани ме као странца, упута ме као заблуделог, излечи ме и спаси као безнадежног.

Немам друге помоћи ни друге заштите, ни утехе осим Тебе, о, Мајко свих невољних и оптерећених. Стога, погледај на мене грешног и потиштеног, закрили ме Пресветим покровом својим да бих се избавио од зала која су ме опколила и ја ћу увек славити преславно име Твоје. Амин!

Извор: beogradskiportal.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ