Србија

Акција Албанаца у Интерполу! Спремили 15 милиона долара за чланство: Новцем од шверца наркотика и миграната покушавају да поткупе

– Приштинска администрација иде дотле да су представницима држава чију подршку очекују купили луксузне аутомобиле и скупоцене сатове – наводи извор

Приштинске власти обезбедиле су 15 милиона долара „прљавог новца“ од шверца наркотика и миграната за куповину гласова како би на предстојећој Генералној скупштини Интерпола тзв. Косово постало чланица светске полицијске организације, преносе „Вечерње новости“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До овог фрапантног податка „дошле су српске обавештајне службе, чије оперативне информације показују да су у ову перфидну акцију укључене западне земље, предвођене САД, али и генерални секретар међународне полицијске организације Јирген Шток“.

Како се наводи, „приштинска администрација иде дотле да су представницима држава чију подршку очекују купили луксузне аутомобиле и скупоцене сатове“.

Главни спонзор кампање Вашингтон, чија је званичница Кимберли Риф, шефица Канцеларије америчког програма ИСИТАР на Косову и Метохији иницирала да тзв. „Косово“ упути чланицама Интерпола писмо којим их обавештава о жељи да буде примљено у ту организацију и да очекује њихову подрушку.

На скупштини Интерпола, која у недељу почиње у Дубаију, и Холандија и Француска даће подршку Приштини, чији ће главни аргумент бити наводна ефикаснија полицијска сарадња и борба против верског екстремизма, илегалних миграција, прања новца и шверца.

 

Извор: Telegraf.rs/Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ