Спорт

Шаћиријева исповест: С њим не бих отишао ни на кафу, отац је на трибинама чуо како су ми навијачи Звезде псовали мајку!

Албанац дао опширан интервју за швајцарске медије

Швајцарски репрезентативац Ђердан Шаћири дао је недавно интервју за тамошњи “Блик“ у ком је говорио о мечу са Белгијом, утакмицама у дресу Ливерпула, “рату“ са Геријем Невилом, али и о детаљу са меча против Црвене звезде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дуел са Белгијом је одигран у недељу вече, Швајцарци су добили са 5:2, тако да се о овој теми нећемо бавити. Али хоћемо осталим детаљима из Шаћиријевог разговора.

Разговора који су пренели одређени енглески медији, а њих је највише интересовало шта Албанац има да каже на “напад“ Герија Невила. Подсетимо, легендарни фудбалер Јунајтеда је негативном контексту коментарисао Шаћиријеву игру.

– Не интересује ме шта је Невил рекао, Не интересује ме ни то ако би сада рекао да играм сјајно. С њим ни кафу не бих попио – рекао је Шаћири:

– Многи су сматрали да је Ливерпул превелик залогај за мене, али ја сам остао миран чак и када сам мало играо на почетку.

Новинара је интересовали и то како Шаћири гледа на Клопову одлуку да га не води у Београд.

– С једне стране разумем, јер је Клоп желео да спречи непотребну тензију. С друге, жао ми је што нисам могао да помогнем тиму – рекао је Шаћири који се осврнуо и на увреде навијача Звезде током меча на Енфилду:

– Чуо сам како су ми псовали мајку. И мој отац је био на стадиону тако да је и он био “упознат“ са псовкама.

 

Извор: Telegraf.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ