Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ ДОБИО ВИСОКУ ТЕМПЕРАТУРУ: Лекари не знају шта се дешава с певачевим телом

Нови здравствени проблем певача Дарка Лазића је благо повишена телесна температура.

Лекари у КБЦ Земун су Дарковим родитељима предочили да је могуће да се појавила нека бактеријска инфекција или да је то само реакција на страно тело, односно на протезу кука која му је имплементирана пре скоро две недеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко је добио повишену температуру. То забрињава лекаре који га лече. Да није те температуре он би већ био на одељењу, ван интезивне неге, јер му се опште стање поправља сваким даном све више – казао је један од Лазићевих рођака.

Ускоро ће бити откривен узрок повишене текесне температуре повређеног певача, те ће у складу са тим лекари реаговати и наћи решење.

Подсетимо, Дарко Лазић је 23. октобра доживео стравичну саобраћајну незгоду када се његов аутомобил четири пута преврнуо и завршио у ливади крај пута.

На основу трагова кочења полиција је утврдила да Лазић није заспао за воланом, већ да је ишао брзином од 150 километара на сат. Певач је три сата после несреће имао више од 1,39 промила алкохола у крви.

Дарко је први пут оперисан два дана након удеса, 25. октобра, када му је извађена слезина и заустављено унутрашње крварење. Следећу интервенцију је Дарко имао у среду, 7. новембра, када су му оперисали бутну кост и уградили протезу у кук.

 

Извор: Kurir.rs/Blic.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ