Србија

Харадинај кука на Фејсбуку због Интерпола: Дубоко смо разорачани, дивља кампања Србије крива за све

Харадинај се први огласио после пораза „Косова“

Након што такозвано Косово ни из четвртог пута није успело да постане члан Интерпола, премијер привремних институција самоуправе Рамуш Харадинај на свом Фејсбук профилу написао је дубоко разочаран што Приштина није успела у својој намери и за неуспех криви кампању Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је написао Харадинај, изражава дубоко разочарење што нису постали део глобалне породице полиције, и борбе против транснационалног криминала.

– Дивља кампања Републике Србије још једном је показала свој карактер према Косову и против идеје нормализације односа са Косовом, као и раније, када је чланство било техничко, а не политичко. Гласање против чланства Косова у међународној организацији је само услуга криминалу и криминалцима и никоме не треба да буде драго због тога – написао је Харадинај.

Он је у име Владе Косова, захвалио свим земљама које су гласали за њихов захтев, и свима који су покушали да помогну Косову у овом процесу.

– Косово ће наставити да консолидује своје институције и ускоро ће бити пуноправни члан Интерпола – навео је Харадинај.

Sot, Asambleja e Përgjithshme e INTERPOL-it, në sesionin e saj të 87-të votoi kundër anëtarësimit të Policisë së Kosovës…

Geplaatst door Ramush Haradinaj op Dinsdag 20 november 2018

Извор: Telegraf.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ