Србија

КИЊИЛИ ГА ЗБОГ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ У МИЛВОКИЈУ! Дошао да гледа Јокића, а примио жестоко упозорење

Један српски навијач Никола Перић, који је дошао у Милвоки да гледа меч истоименог НБА тима против Денвера, нашег Николе Јокића, упозорен је за непримерено понашање након што је развио српску заставу

Перић је уредно платио карту како би гледао Јокића и том приликом унео српску заставу којом је махао на мечу одиграном у ноћи између понедељка и уторка и све је изледало уобичајено до момента када су му пришли редари и уручили упозорење, које је гласило:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Издато вам је упозорење везано за коментаре, гестикулације и/или понашање које је усмерено ка играчима, тренерима, судијама и/или другим навијачима које имају увредљив садржај и крше кодекс понашања на НБА утакмицама. Ово је прво и једино такво упозорење које ћете добити. Ако и после упозорења наставите да вређате играче, тренере, судије или противничке навијаче, истог момента бићете удаљени из хале без рефундирања улазнице – пише у скандалозном летку са логом НБА лиге.

Перић је ово упозорење окачио на свом Твитеру уз коментар да је остао недеоречен с обзиром на то да су се у хали могли видети бројни грчки барјаци због Јаниса Адетокумба, који наступа за Милвоки.

– Искрено, остао сам без текста јер су ми Бакси и „Фисерв Форум“ (назив хале у којој игра милвоки, прим. аут) уручили ово упозорење због тога што сам махао српском заставом за мог сународника Николу Јокића, док је у исто време у хали било много грчких барјака – написао је резигнирани српски навијач.

Подсетимо, Денвер је упркос високом вођству на крају поражен од Милвокија резултатом 104:98.

 

Фото: Twitter printscreen

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ