Спорт

ОВО ЈЕ ГЕНИЈАЛНО! Ево како је Ђоковић дао ривалима шест месеци форе, па их одувао!

Новак Ђоковић ће годину завршити на првом месту на АТП листи, а како је изгледала трка до трона на врло забаван начин представио је „Теннис ТВ“ занимљивом анимацијом

Ђоковић је очајно почео годину, нигде га није било током првих шест месеци, али је повратак најавио на мастерсу у Риму и Ролан Гаросу, потом освојио Вимблдон, Синсинати, Ју Ес опен и Шангај. И мада је у финишу пропустио шансу да освоји мастерсе у Паризу и Лондону, Ђоковић је сезону завршио на трону.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Невероватну полусезону након мукотрпног опоравка од операције лакта на сјајан начин преточен је у аркадну трку, која кружи друштвеним мрежама. Све је почело без Новака Ђоковића, јурили су се Рафаел Надал и Роџер Федерер, а претили су им Марин Ћилић, Доминик Тим, Кевин Андерсон…

Потом је на сцену ступио Хуан Мартин дел Потро, који је дошао до трећег места на свету. Александар Зверев био је свима опасност током сезоне.

Онда се појавио Новак, пошто је ривалима дао шест месеци форе, освојио два Гренд Слем турнира, Синсинати, мастерс у Шангају…Побегао је ривалима, одувео ја Надала и Федерера, победио на 35 од 38 мечева и заслужено сео на трон.

Новак је сезону завршио на првом месту АТП лиге, испред Рафаела Надала и Роџера Федерера.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ