Србија

ВУЛИН: Србија треба да промени однос према Црној Гори и Македонији! ПРИЈАТЕЉСТВО СА СРБИЈОМ МОРА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ!

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да Србија треба да промени однос према Црној Гори и Македонији, јер у тим земљама нема искрене саговорнике ни пријатеље, јер су на скупштини Интерпола подржале улазак такозваног Косова у ту организацију

– Позивам председника Вучића да промени однос према Црној Гори и Северној Македонији и да им покаже да се пријатељство са Србијом мора заслужити – сматра министар Вулин, наводи се у саопштењу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он наводи да су „Црна Гора и Северна Македонија на скупштини Интерпола подржале улазак косовских нарко картела у полицијску организацију. Стале су на страну Косова свесне да тиме вређају Србију“.

– Ако нису имали храбрости да гласају против, могли су да се уздрже и покажу да им је стало и до оног што Србија мисли и осећа – коментарише министар одбране, Александар Вулин, одлуку бивших република СФРЈ да подрже улазак тзв. Косова у Интерпол.

– Нису Црна Гора и Северна Македонија гласале за Косово, оне су гласале против Србије. Њихови гласови нису променили одлуку Скупштине Интерпола али треба да промене однос Србије према њима. Председник Вучић у владама Црне Горе и Северне Македоније нема искрене саговорнике а Србија нема пријатеље – поручио је Вулин.

 

Извор: Tanjug/Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ