Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ ВИШЕ НИЈЕ ЖИВОТНО УГРОЖЕН! Певач ће ускоро моћи да прима посете!

Породица фолк певача Дарка Лазића (27) може коначно да одахне јер он више није животно угрожен. Бранка Лазић, Даркова мајка, јуче је на свом Инстаграм профилу објавила селфи који је из болничке постеље снимио управо Дарко

На фотографији се види да је Дарку много боље, осмехује се, баш као и његова мајка, којој је коначно пао камен са срца. Фолкер је такође искористио прилику да свима који прослављају Аранђеловдан честита крсну славу, уз шаљив коментар на рачун свог мобилног телефона.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Срећна слава свима и од мене јер немам свој телефон – написао је Дарко на мамином телефону, а уследили су многобројни коментари његових фанова.

– Био си мој омиљени певач у „Звездама Гранда“ и победио си. Победи и сада јер си навикао да побеђујеш. Можеш ти то, верујем, уз божју и лекарску помоћ. Требаш Лорени, родитељима, свима нама… Без тебе нема музике. Хајде, оздрави, па микрофон у руке – само је један од коментара Даркових пратилаца.

Иначе, иако се Лазић осећа много боље и више није животно угрожен, још се налази на одељењу интензивне неге.

– Планирано је било да га почетком ове недеље пребацимо на одељење ортопедије, где ће наставити с опоравком, али је изненада добио повишену температуру услед виремије и пада имунитета. Због тога је и даље у шок-соби. Будући да виремија попушта, а он се осећа много боље, план је да га сутра, а најкасније у понедељак, пребацимо на други спрат и друго одељење, где ће, између осталог, моћи и да прима посете – рекао је за „Ало!“ један од лекара из те установе.

Тамо ће га, осим чланова породице, пријатеља и колега обилазити и лекари из Специјалне ортопедске болнице „Бањица“, који су га 7. новембра оперисали.

– Др Зоран Башчаревић, директор „Бањице“, свакодневно зове и занима се за опоравак свог пацијента, а често га и обилази, што ће чинити чешће када Дарко буде пребачен на одељење ортопедије са трауматологијом – рекао је извор „Ало!“.

Подсећања ради, певач Дарко Лазић доживео је тешку саобраћајну несрећу пре тачно месец дана, 23. октобра, у Брестачу код Пећинаца. Том приликом задобио је вишеструке преломе ребара, бутне кости, кука, а због трауме је касније остао без слезине и једног бубрега. Јуче је, на дан крсне славе његове породице, коначно изашао из животне опасности.

 

Извор: Alo.rs/Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ