Србија

ДРАМА НА KОСОВУ! РОСУ заузео Северну Митровицу! ЧЕТВОРИЦА СРБА УХАПШЕНА, ЧУЛА СЕ РАФАЛНА ПАЉБА!

Шиптарски специјалци из јединице РОСУ са више од 40 возила заузели су у току ноћи стратешке пунктове у северној Kосовској Митровици и ухапсиле четири особе српске националности.

Под изговором да трагају за осумњиченима за убиство Оливера Ивановића, РОСУ је упао на север. Kако јављају наши извештачи са терена, Шиптари покушавају да лоцирају и ухапсе Милана Радоњића, кога су албански медији, али и београдски медији под контролом Американаца и жуте олош-елите, без икаквих доказа сумњичили за разна кривична дела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kао повод за упад на север искоришћен је, веровали или не и захтев приштинског тужилаштва за саслушање лидера ПСГ Саше Јанковића о убиству Оливера Ивановића. Јанковић, наводно, има сазнања да се убице Ивановића крију у северној Митровици.

Стање на северу је драматично, ситуација се мења из минута у минут, а локални Срби се самоорганизују и спремају отпор.

Припадници РОСУ су опколили зграду у којој живи потпредседник Српске листе Милан Радојичић. Из те зграде извели су једну особу са лисицама на рукама.

Према незваничним сазнањима, ухапшен је један полицајац. Затим су ухапсили још једну особу која живи преко пута те зграде. Kако сазнајемо, ухапшен је и Марко Росић. Четврти мушкарац, Недељко Спасојевић, лишен је слободе због негодовања приликом хапшење три особе.

Припадници РОСУ затим су испалили више рафалних пуцњева у ваздух и отишли у јужну Митровицу.

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ