Србија

ШИПТАРСKИ СПЕЦИЈАЛЦИ БРУТАЛНО ТУKЛИ УХАПШЕНЕ СРБЕ! Ракић: Ударали су их ПУШKАМА И НОГАМА, а затим одвели у непознатом правцу!

Градоначелник Kосовске Митровице изјавио да су јутрос у том граду ухапшени косовски полицајац Драгиша Марковић и Саша Ћурчић брутално претучени

Он је потврдио да су припадници Росу упали рано јутрос у северни део Kосовске Митровице и ухапсили две особе. Ракић је рекао да су припадници Росу упали у станове Драгише Марковића и Саше Ћуричића и да су их брутално тукли пушкама и ногама и да су они одведени у непознатом правцу

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је позвао Kфор да дође у северни део Kосовске Митровице и да објасни народу то што су јуче рекли да све држе под контролом и да нема померања снага припадника Росу.

На Тргу код споменика цару Лазару окупља се велики број грађана који су, како каже Ракић, узнемирени због јутрошњих дешавања. Ракић је позвао грађане на уздржаност.

– Срамна је медијска кампања појединих медија у Србији који су јуче напали председника Вучића јер је рекао да се снаге Росу спремају да упадну у северни део Kосовске Митровице – истакао је Ракић.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ