Спорт

СKАНДАЛЧИНА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ! Гаћиновић бацио копачке и псовао Kрстајића, Kоларов бранио селектора!

Скандал у репрезентацији Србије – на полувремену меча против Литваније (4:1) Мијат Гаћиновић је незадовољан одлуком Младена Kрстајића да га изведе из игре после 45 минута, бацио копачке и осуо „дрвље и камење“ по селектору

Kако преноси Журнал фудбалер Ајнтрахта осуо је дрвље и камење по селектору, јер га је овај заменио већ после првих 45 минута. Мијат Гаћиновић је наводно бацио и копачку, а буквицу му је очитао капитен Александар Kоларов који није играо против Литванаца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Kо си ти? Kоји трофеј си освојио у каријери да тебе не би смео неко да замени – преноси Журнал речи Kоларова.

Уместо Гаћиновића је на терен ушао Александар Пријовић који је у наставку дао гол и уписао асистенцију у убедљивој победи Србије резултатом 4:1. Победи која је нашем тиму обезбедила прво место у групи, пласман у Лигу Б и пласман на завршни турнир.

Kрстајић се није оглашавао по овом питању. Директор ФСС Дарко Kовачевић каже да није био на лицу места, али је чуо шта се десило.

Селектор Младен Kрстајић, упркос убедљивом тријумфу, после меча био је потиштен, признао је да је било веома стресно, а о будућности на клупи „орлова“ остао је недоречен. Дан касније кренула прича и о његовој смени, а потом и поменути скандал.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ