Србија

РАДУЛОВИЋ: Немачка никада неће пустити Вучића низ воду, чак и када призна Косово

„Србија је колонизована земља јер је и цео Балкан колонизован. Колонизовани смо од Запада, првенствено од Немачке, којој је пре свега од Америке, пре десет година препуштен наш простор”, рекао Саша Радуловић, објашњавајући члановима и присталицама своје странке, „Доста је било”, савремени геополитички положај Србије.

„Немачка, користећи своју економску моћ, покушава да води главну реч у читавој Европи. Она жели да доминира Европском унијом. Стога, теза да је ЕУ овде да би нам помогла да би нам било боље, нажалост не стоји јер немачка држава пре свега води рачуна о својим интересима”, додао је у свом говору Радуловић, закључивши:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Влади у Берлину одговара овакво стање у Србији и широм Балкана: да су послушне аутократе на власти које ће дати све што се од њих тражи у циљу опстанка на власти. То ништа није ново, Немачка никада није била нити ће бити пријатељ Србије. О томе сведочи историја и наши преци који су морали ратовати са њоме да би избори слободу и опстанак наше српске државе. Зато Немачка никада неће пустити Вучића низ воду, чак и када призна Косово, пошто јој је потребно да препусти и преда све наше ресурсе и богаства”.

 

Извор: Србин.инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ