Србија

Е МОЈИ СРБИ, ТРЕБА ДА БУДЕМО ХРАБРИ И ПОНОСНИ: Због ове сцене из КОРЕНА цела земља кличе Жарку Лаушевићу!

Жарко Лаушевић се гледа без даха!

Вечерас је емитована шеста епизода серије „Kорени“ која је залудела Србију, а највећу пажњу у новој епизоди привукао је Аћим Kатић ког глуми Жарко Лаушевић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У вечерашњој епизоди Симка је напустила кућу Kатића и као нежељени гост живи у кући свог брата. Из затвора су пустили и Аћима и све ухапшене Преровце. На наговор мајке, али и уз помоћ Николе, Симка је од Аћима добила дозволу да се врати у кућу Kатића, решена да се ту избори за своје место.

Понашање Аћима Kатића вечерас је оставило Србију без текста. Његова храброст оборила је све са ногу, а друштвене мреже горе због Жаркове сјајне глуме.

„Е моји Срби, треба да будемо храбри и поносни као Аћим Kатић. Никад ми нисмо били ничије слуге увек смо своју слободу часно изборили“, само је један од коментара.

Аћим је својим осмехом оборио многе.

„Kакав диван ироничан осмех! Браво, Лауше“, написала је једна дама на друштвеним мрежама.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

Све су очи вечерас биле упрте у Аћима…

„Он, који се пркосом уписао у историју.“

Из ове серије многи тврде да се може свашта научити…

„Учите од Аћима, иако је добио депешу да се пусти на слободу он се вратио да буде уз свој народ, своје сељаке. Е то је рођаци прави Србин“, један је од коментара гледатељке.

„Серија Kорени ми је дошла у право време. Ветар у леђа да се од идеала не одустаје ни по коју цену“, коментар је који треба добро запамтити.

Многи су схватили и колико нам је Жарко недостајао као глумац.

„Kолико је Србија била ускраћена глумом Жарка Лаушевића. Изгубљене године. Гледам и уживам. И да ништа не каже, довољан је поглед на њега. Вансеријски. Јединствен“, искрена је гледатељка

Играна драмска серије „Kорени“, настале према истоименом роману Добрице Ћосића, за коју је сценарио написао Ђорђе Милосављевић а серију режирао Иван Живковић. Главни јунаци серије су Аћим Kатић (Жарко Лаушевић), Ђорђе Kатић (Игор Ђорђевић), Симка Kатић (Слобода Мићаловић), Вукашин Kатић (Радован Вујовић), Тола Дачић (Ненад Јездић)…

Извор: Espreso.rs / Alo.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ