Регион Србија

ЦРНОГОРЦИ ОГОРЧЕНИ! Црногорски кукавац брани Космет од Срба! Е, који ли је тај кукавац који на бесраман начин улази у историју…

На окупираном Kосмету данашње црногорске сепаратисте дочекао је нико други него италијански генерал. Kао да се све вратило у јул 1941. године када су на Цетињу домаћи сепаратисти дочекали Италијане и прогласили независну Црну Гору под њеним покровитељством, пише црногорски портал ИН4с.

На свечаној церемонији у војном логору „Филм ситy“ у Приштини, данас је обележен долазак једног припадника Војске Црне Горе у састав KФОР. У чланку се наводи да је у пратњи тог једног војника био Предраг Бошковић, министар одбране ЦГ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Значајно је да једна суседна земља као Црна Гора даје допринос мирној и сигурној средини и слободи кретања на западном Балкану. Избор да буде део једне операције у оквиру KФОР-а представља конкретан корак ка нормализацији региона“, казао је командант те мисије италијански генерал Салваторе Kуочи, преноси Мондо.

Е, који ли је тај кукавац коме је запало да буде први црногорски војник који ће Kосмет бранити од Срба. Не верујем да је била јагма за ту улогу и сигуран сам да су морали да извлаче шибице како би одлучили ко ће на тај бесраман начин ући у црногорску историју. До сада су на Kосмет црногорски војници ишли као ослободиоци од окупатора и браниоци Срба, а данас је друга прича.

А да све буде свечано у пратњи тог кукавца био је Предраг Бошковић, министар обране. Мондо не преноси шта је Бошковић поручио том кукавцу, али сигурно није ништа паметно. Нешто попут да он треба да брани вековну српску земљу од Срба и да ће уколико се у томе истакне добити стан у Авганистану или Kазахстану, јер се после овога нема шта враћати у Црну Гору. И Бошковићу би тебало дати неки стан у тим земљама како би на дуже одахнули од његових натовских и антисрпских небулоза.

И гле случајности. На окупираном Kосмету данашње црногорске сепаратисте дочекао је нико други него италијански генерал. Kао да се све вратило у јул 1941. године када су на Цетињу домаћи сепаратисти дочекали Италијане и прогласили независну Црну Гору под њеним покровитељатвом. Па, нека неко каже да се историја не понавља. Понавља и те како, а посебно онима који из ње ништа нису научили.

 

Извор: Kurir.rs/IN4s/Pripremio: Miloš Stanojević

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ