Србија

И ОВИ БИ ДА ВЛАДАЈУ СРБИЈОМ! Вук Јеремић и Сергеј Трифуновић ХВАЛЕ ХАРАДИНАЈА И ПОЗИВАЈУ НА НАСИЉЕ НА УЛИЦАМА!

Такозвана српска опозиција више не бира ни начин ни тактику да дође на власт, па се служи лажима, обманама, удружује се и са најцрњим непријатељима српског народа и прижељкује хаос на улицама!

После скандалозног интервјуа Рамуша Харадинаја „Вашингтон посту“, који је исмејао чак и руски амбасадор у Србији Александар Чепурин, из своје мишје рупе огласио се Вук Јеремић са сулудом трвдњом да се „Рамуш не би усудио да слаже у ауторском чланку“?!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Kолико год да је криминалац и убица, Рамуш Харадинај се никад не би усудио да лаже у ауторском чланку за Вашингтон пост – написао је Јеремић који је пред судом у Њујорку признао да је набацивао клијенте корумпираном Патрику Хоу, и додао:

– Вучић је ипак понудио да призна Kосово. Издајничка битанга.

Kолико Јеремићу и његови истомишљеницима смета то што се председник Вучић на сваки могући начин бори за добробит Србије и српског народа, поред оваквих небулоза, најбоље говори и став бившег глумца Сергеја Трифуновића који је у уторак на трибини „Стоп крвавим кошуљама“ позвао на насилно рушење власти!

– Ја немам шта више да вам причам драги пријатељи, земљаци, браћо – на улице! Ништа вам друго не могу рећи осим – на улице! Kако је оно говорио Ганди: „прво вас игноришу, па вам се смеју, онда се боре против вас и на крају – победите“. На улице – поновио је бесни Трифуновић.

Више је него очигледно да у намери да завладају Србијом због сопствених интереса, српски елитни опозиционари више не презају ни од чега – лажу, манипулишу, позивају на насиље, а удружују се и са највећим крвницима српског народа! Само да би се докопали фотеља и државне касе. А народ… народ их уопште не занима!

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ