Србија

ДАРКО ЗАГРМЕО ИЗ ПОСТЕЉЕ: Што се тиче Ане Севић, НЕКЕ СТВАРИ ће се ПРОМЕНИТИ чим се опоравим!

Проговорио.

Откад је 23. октобра доживео тешку саобраћајну несрећу, живот Дарка Лазића се потпуно променио. Млади певач који је однедавно на рехабилитацији у Селтерс бањи надомак Младеновца каже да се његово здравље поправља из дана у дан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако се осећаш?

– Одлично, хвала богу, све иде набоље. Хвала лекарима из земунске болнице који су све ово време бринули о мом здравственом стању и спасли ми живот. Било је тешко, али сада је моје стање стабилно и идемо даље.

View this post on Instagram

💜💜

A post shared by Darko Lazic (@_darkolazicofficial) on

Тек си стигао у бању, какви су ти утисци?

– Сјајни. Презадовољан сам и већ сам кренуо на вежбе. Биће то тежак али квалитетан опоравак. У сигурним сам рукама и једва чекам да поново станем на ноге. Био сам месец дана у лежећем положају, јуче сам први пут сео и баш сам задовољан. Биће то све у реду.

У овој тешкој ситуацији вереница Марина те је обрадовала. Kако си примио вест да ћеш по други пут постати отац?

– Пресрећан сам због тога. У свој муци, ето да ми се и нешто лепо догоди. Захвалан сам богу на другој животној шанси и томе што поново могу да осетим чари родитељства. Од тога нема ништа лепше. Марина је предивна девојка, која је увек била уз мене и наравно да једва чекам да опет постанем тата.

Kолико те је несрећа променила?

– Много. Једна грешка је могла да ме кошта живота. Свега се сећам, то су слике које ће ми доживотно остати урезане, најрадије бих да заборавим на све. Не бежим од своје одговорности и захвалан сам богу на другој шанси. Искрено, не знам зашто сам хтео да се вратим те ноћи после прославе кући, да сам се одморио, до овога не би дошло. То ми је била озбиљна опомена и, верујте, кад човек погледа смрти у очи, на живот после гледа другачије – каже Дарко за „Kурир“.

Најважније ми је да загрлим ћерку Лорену

Да ли си се чуо са бившом супругом Аном Севић?

– То није ни важно. Неке ствари ће се променити када се будем опоравио. Хвала јој што је била у болници и желим јој све најбоље. Битно ми је да видим ћерку Лорену, јако ми недостаје и чим се опоравим најважније ми је да њу загрлим – признаје Дарко.

 

Извор: Srbija Danas/Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ