Србија

ПРОПАО ПАКЛЕНИ ПЛАН АЛБАНАЦА: Хтели су да натерају кошаркаше Партизана да пређу преко брда и да их похапсе!

Председник Kошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић открио је да су му албански полицајци, који су зауставили црно-беле на административном прелазу Јариње, саветовали да покушају да прођу до Kосовске Митровице „преко брда“.

Албански паклени план је био да црно-бели крену алтернативним путем и затим буду ухапшени!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Имали смо жељу да одемо у Kосовску Митровицу, да се видимо са нашим људима, са нашим навијачима којих има у великом броју. Радовали су се нашем доласку, слали су последњих дна поруке и жељно су чекали да се појавимо у 12 сати у Kосовској Митровици. План је био да се видимо данас с њима и да одиграмо утакмицу у Лепосавићу у 15 часова. Забранили су нам пролаз са не знам ни ја са каквим разлогом. Полицајац који је шеф смене рекао је да му је из Приштине стигла забрана, да не може да нас пусти. Рекао је да је његов министар у Приштини, да његов министар није у Београду. Додао је да он није дужан да нама образлаже шта ће да ради. Оно што је за мене фасцинантно, људима у првом аутомобилу у коме се налазио потпредседник Милан Искрин, су саветовали да крену преко брда. Верујем да би нас на брду чекала њихова полиција и да би нас ухапсила као што се то догодило Марку Ђурићу“, рекао је Остоја Мијаиловић.

Први човек црно-белих је додао и да ће се црно-бели вратити у Београд јер је безбедност на првом месту.

„Ми смо данас овде дошли као спортисти, не као политичари. Нисмо дошли као вандали. Дошли смо да на један цивилизован начин посетимо наше грађане, нашу браћу у Kосовској Митровици, да са њима поделимо њихове тешке тренутке. Понели смо им пуно поклона. Просто не могу да верујем да ми у 21. веку не можемо да прођемо преко њиховог превоза. Овде се завршава наше путовање, враћамо се за Београд. Не желим да излажем играче ризику. Не желим а покушавамо да прелазимо на неки други начин јер ипак је безбедност на првом месту.“

 

Извор: Kurir sport

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ