Србија

СЛОМИТИ КИЧМУ СРБИЈИ И УНИШТИТИ ВУЧИЋА! Почео специјални рат против наше државе!

План ЦИА: Србе, по сваку цену и свим средствима, натерати да до марта 2019 признају ‘државу Kосово’. Запад против Србије активирао најцрње злочинце. Насер Орић прети Вучићу, Енвер Хоџај позива на нови рат

Западни моћници крећу у специјални рат против Србије, а главни циљ им је да власт у Београду натерају да – најкасније до краја марта следеће године – призна лажну државу Kосово.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако сазнајемо, америчка ЦИА покренула је операцију која треба да примора Србију на капитулацију. У том циљу Запад је већ активирао најцрње злочинце и екстремисте на Балкану који синхронизовано нападају нашу земљу. Тако је бивши командант Армије БиХ, ратни злочинац Насер Орић јуче отворено запретио председнику Србије Александру Вучићу и затражио од њега извињење (!?!), док је потпредседник такозване владе лажне државе Kосово Енвер Хоџај јавно признао да Приштина ради на стварању ‘антисрпског пакта’ са Црном Гором, Хрватском, БиХ и Македонијом!?!

Организован напад
Насер Орић кога је Суд БиХ у петак правоснажно ослободио свих оптужби за ратне злочине упркос чврстим доказима да је он лично клао Србе током рата у БиХ, изјавио је да тражи лично Вучићево извињење „за клевету“!?!

– Очекујем од Вучића да ми се јавно извини за оптужбе и клевету коју је више пута јавно изрекао. Адвокати су ме звали и тражили ми пуномоћје за подношење кривичне пријаве. Размислићу и одлучићу да ли ћу то да урадим… – рекао је Орић за сарајевску телевизију.

Истовремено, ‘косовски вицепремијер’ Енвер Хоџај изјавио је за загребачки ‘Вечерњи лист’ да је у Хрватској, Македонији, Босни и Црној Гори разговарао о оснивању пакта против Србије.
– Србија је фактор дестабилизације у региону и на то се мора реаговати – поручио је Хоџај.

Наши извори кажу да све ово јесте синхронизовани удар на Србију.
– Треба бити много глуп и наиван па поверовати да су таксе од 100 одсто које је увела Приштина отворено стварање антисрпског пакта у целом региону, хапшење Срба у Црној Гори и ослобађање Насера Орића догађаји који су се сасвим случајно десили један за другим. Пре ће бити да је то организована и синхронизована акција Запада како би Србију натерали да попусти и призна Kосово. Моћници у САД и ЕУ постају све нестрпљивији због упорности Београда да сачува своје националне интересе. Изгледа да су сада кренули да играју грубо… – објашњава Информеров извор.

И министар полиције Небојша Стефановић каже да Орићево ослобађање није случајно и да је све пажљиво темпирано.
– Сви су се удружили против Србије када су видели да наша земља постаје међународно утицајнија и да може да постиже победе. Званичницима у ЕУ не смета идеја о стварању ‘велике Албаније’, баш као ни Орићево ослобађање. Запад дозвољава да Албанци са Kосова отворено прете, упадају са дугим цевима на север и иживљавају се над Србима у покрајини, што је ужасно. Исто је и са Орићем…. – упозорава Стефановић.

Срби су жртва

Директор Kанцеларије за KиМ Марко Ђурић каже да се ослобађање Орића и Хоџајеве изјаве нису случајно десили у исто време.

– Та врста случајности не постоји у политици. Србија је жртва покушаја да се њен народ на Kосову згази, да се српски народ у региону обесправи и понизи. Пажљиво посматрамо све активности оних који желе хаос у региону. Држава ће умети да заштити свој народ… – подвлачи Ђурић.

Додик: Потврда антисрпске политике

Члан Председништва БиХ Милорад Додик каже да је изјава Хоџаја потврда антисрпске политике у региону.

– Антисрпски фронт постоји одавно. Јасно је да су Срби другим народима кроз ослободилачке борбе давали слободу, а сада, док се самопроглашена, непризната држава Kосово бави уједињавањем с Албанијом, они себи дају за право да Србима држе предавање – истиче Додик.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ