Србија

ДАРКУ ЛАЗИЋУ ПОЗЛИЛО НА РЕХАБИЛИТАЦИЈИ! Здравствено стање му се нагло погоршало!

Здравствено стање Дарка Лазића, који већ неколико дана борави у Институту за рехабилитацију Селтерс у Младеновцу, нагло се погоршало након што је кренуо на физикалну терапију

Наиме, само дан након што је Лазић, први пут после несреће, стао на ноге, певач, али и медицинско особље Селтерса суочили су се са новим проблемом. Kако „Ало!“ ексклузивно сазнаје, Лазић се бори са анксиозношћу, а први напад панике доживео је на првој терапији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У последњих месец дана, Дарко је преживео многе здравствене проблеме и компликације, али је ипак на неки начин био заштићен од притисака спољног света. Лежао је на интензивној нези скоро месец дана, обилазили су га само лекари, породица и девојка и није имао никакав контакт са другим људима. Али то се променило чим је дошао у Селтерс – каже наш извор на почетку разговора и објашњава да је Лазић већ након прве терапије доживео анксиозни напад.

– Пацијенти у бањи имају терапију струјом у заједничкој соби и никада нису сами када треба да раде вежбе. Дарко је расположен отишао на прву терапију, али чим је изашао из собе, доживео је шок. У ходнику су га сачекали новинари, од којих је безуспешно покушао да побегне. Уследила је терапија у препуној соби, а Лазићу је бивало све горе – каже наш извор и додаје да је Лазић трпео јак бол током прве терапије. Ипак, упркос свему, успео је да уради све што су лекари од њега тражили.

– Чим су га медицински техничари вратили у собу, Дарку је нагло позлило. Притисак му је скочио, срце је почело убрзано да му ради, а у ушима му је зујало. Није могао лако да дође до даха, а после је лекару рекао да га је обузео необјашњив страх. Лекари су му рекли да је имао напад панике и да су такве реакције уобичајене у ситуацији у каквој је Дарко. Једноставно, након дуже изолације, изашао је међу људе, али уместо да му промена прија, његово тело је реаговало другачије – испричао је извор.

 

Извор: Alo.rs/Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ