Србија

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ДАРКА ЛАЗИЋА! ПОВЕРОВАЛА ДА ЈЕ ДАРКО У КРИЗИ: Питала сам лекаре да ми ОДМАХ кажу о чему се ради!

Певач Дарко Лазић већ неколико дана борави на Институту за рехабилитацију „Селтерс“, где се успешно опоравља од последица тешке саобраћајне несреће.

Дарко свакодневно одлази на терапије како би након операције кука и бутне кости што пре стао на ноге, а мајка Бранка се не одваја од њега. У исповести за „Ало!“ Бранка нам је испричала кроз шта је све пролазила док је њен син лежао у вештачкој коми, колико јој је снаге требало да преброди критичне тренутке, али и како се носила са причама да Дарко у болници пролази кроз апстинентску кризу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко је сваким даном све боље и боље и хвала богу што се не сећа како се несрећа догодила. Испричали смо му да су га комшије нашле и да су звале Хитну помоћ. Kада су Марина и Дарков тата стигли, Хитна помоћ је већ била тамо – започиње потресну причу мама Дарка Лазића и објашњава да певач и даље нема јасну слику шта се све дешавало после несреће.

– Мало више избегава ту тему. Kада почнемо да му причамо, он само каже: „Немојте сада о томе, све ћу сазнати касније.“ Ето, сам је рекао да га је ово опаметило и да је схватио шта је урадио. Обећао је да нема више алкохола, нема цигарета, нема лудирања, нема ничега… Причали смо и о наводном дрогирању и могу да вам кажем да Дарко то сигурно не користи. То једноставно није истина – прича тихо мајка Бранка и објашњава због чега Дарка повезују са наркотицима.

– Једино можда због оног снимка када је имао 18 година, онда када је победио на „Звездама Гранда“, то јесте тако… Види се и на снимку, али ово што се сада писало да је кризирао у болници, то ништа није тачно – објашњава нам Бранка.

– Толико се писало о наводној апстиненцији да сам и ја почела да сумњам, све док нисам питала лекаре. Рекла сам им: „Хоћу да знам истину, то је моје дете.“ И лекари су ми потврдили да није имао апстинентску кризу. Тачно је да је био веома нервозан, јер је трпео јаке болове, и тачно је да је због тога морао да добија јаке лекове. И сада има болове, а највише га муче ножни прсти на десној нози, јер их је нагњечио у удесу – прича тихо Бранка и објашњава да ће Дарко у „Селтерсу“ морати да остане 21 дан. Ако буде потребе, Дарков боравак ће бити продужен на још 15 дана, али ако све буде како треба, Лазић ће и пре Нове године бити код куће.

– Надамо се да ће до Нове године стати на штаке и да ће отићи мало кући за празнике. Лекари из „Селтерса“ су оптимистични и надају се да ће наш Дарко за 36 дана да буде као нов, као да се ништа није десило. Баш га је овде посетио један човек, мало старији од њега, који је у септембру доживео исту ствар као и Дарко. Сада је као нов, лепо говори и хода, као да му се ништа није десило. Да куцнем у дрво, ребра су му добро зарасла, неколико пута је стао на леву ногу, а на десну још не сме, због кука. За то ће морати да прође још времена – прича Бранка.

Иако се писало да психолог увелико припрема Даркову и Анину ћерку за сусрет са татом, Бранка каже да се то неће десити све док њен син не буде пуштен кући.

– Искрено да вам кажем, нисам у контакту са Аном. Променила је број телефона, не знам из којег разлога. Али Дарко се пре неко вече чуо са њом и Лореном и причали су и гледали се преко Вибера. Лорена још ништа не зна и нико из наше целе фамилије не би желело да она то сазна. Њој би било довољно да види тату и да схвати да нешто није у реду, али пошто има само четири године, не би могла да разуме. Мислим да би то било потресно за њу и због тога не желимо да јој кажемо – прича Бранка, коју је, након тешких тренутака, обрадовала вест да ће добити још једно унуче.

Даркова девојка Марина прво је Бранки рекла да је у другом стању, а потом је радосне вести поделила и са певачем.

– Сви ме питају да ли желим унука или унуку, али нама је свеједно. Само нек је живо и здраво, а ако буде дечак, нећемо се бунити. Ето, имамо времена и да причамо о лепим стварима, а њих двоје још нису стигли да причају о свадби, али се надамо да ће је бити. Дарко прво треба да се опорави, изађе, почне да ради, заврши кућу… Да, што се каже, стане на ноге, али оно што сигурно знам јесте да ће њих двоје живети у Брестачу, у кући коју ће Дарко ускоро завршити. Марина је, хвала богу, добро. Млада је и добро подноси трудноћу. Било јој је тешко, али сада је много лакше откако је Дарко изашао из животне опасности и са интензивне неге… Овде нам је много другачије, да не кажем опуштеније. Тешко је било, не желимо да се враћамо на тај период пре месец дана, јер нам је сада свима лакше и боље. Баба нам се више потресла, она је старија жена и тешко је то поднела – прича Бранка док покушава да заобиђе одговор на наше питање ко је њој дао највише снаге у најтежим тренуцима.

– Не бих да причам о томе, јер одмах почнем да плачем. Сама себе сам храбрила да њему не може ништа да се деси, да ће издржати, да ће се опоравити… Али нећемо о томе – завршава Бранка исповест.

 

Извор: Espreso.rs/Alo.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ