Србија

НАШИ: У договору са Вучићем Томислав Николић прави лажну проруску странку!

Фото: Јутјуб

СНП “Наши” дошао је до података из врха СНС-а да Александар Вучић као најновију обману бирача спрема формирање лажне проруске странке на челу са Томиславом Николићем.

Александар Вучић ради убрзано на формирању што већег броја лажних патриотских странака и покрета како би се гласови бирача што више расипали, али до сада нико није успео да окупи око себе значајан број бирача.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Томислав Николић у јавности је често представљан као руски човек, па је зато и логично зашто је Томислав Николић играч који би требао да покупи гро гласова бирача који се се разочарали у Вучића.

Лажна патриотска странка коју ће формирати Томислав Николић имаће као главни циљ да да Вучићу подршку приликом издаје Косова и Метохије, која се увелико спрема од стране председника Србије и читавог државног апарата.

СНП “Наши” упозоравају грађане да не наседају на Вучићева подметања, јер је и Томислав Николић идентичан издајник као и Вучић, а њихов долазак на власт обележило је потписивање Бриселског споразума, укидање српских институција на Косову и Метохији и обрачун са свим патриотским странкама и организацијама.

Информативна служба
СНП “Наши”

 

Извор: nasisrbija.org

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ