Србија

ПЛАКАО И МОЛИО ЛЕКАРЕ… Више ништа НИЈЕ КАО ПРЕ НЕСРЕЋЕ – Дарко ТЕШКО разочаран, ево шта се ДЕСИЛО

Није му лако.

Фолк певач Дарко Лазић, који се већ тринаест дана у бањи Селтерс опоравља од последица стравичне несреће, киван је на своје колеге, јер су само ретки од њих изразили жељуда га посете након што му се стање стабилизовало. Лазић се наводно поверио својој вереници Марини Гагић да је одлучио да неке колеге за које је био убеђен да су му пријатељи, заувек избрише из живота, јер је схватио да су се са њим дружили само из користи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко је дубоко разочаран у поједине колеге за које је сматрао да су му прави пријатељи све док није доживео саобраћајку. Схватио је да је изрека да се пријатељи познају у невољи, у његовом случају истинита и дефинитивно му је јасно да су се неки са њим дружили из користи. Поверио се Марини да ће из ужаса који је доживео извући поуку и да ће заувек прецртати поједине људе којима је много помогао, а који су му окренули леђа онда када му је било најтеже. Марина га је подржала и рекла му како је знала да га многи искоришћавају, али да није желела да се меша у његов однос са колегама – започиње причу за „Српски телеграф“ извор близак певачу и открива да је Лазић решио да, након што се добро опорави, направи журку на којој ће присуствовати само одабрани.

– Дарко је рекао Марини да ће за највише два месеца направити прославу на коју ће позвати све оне који су са њим били када му је било најгоре. Он не може да заборави поједине колеге које су одмах после несреће позвале његове родитеље и понудиле им помоћ. Ипак, таквих је било врло мало, а многи су само заваравали јавност постављајући фотографије са Дарком на друштвеним мрежама како би направили привид подршке. Баш због тога је Лазић решио да им покаже да му више не требају у животу јер их неће позвати на журку – уверава извор и констатује да је од представника естраде, поред Даркове куме певачице Андреане Чекић, једино Радиша Трајковић Ђани са супругом Слађом посетио Лазића у болници.

Андреана Дарку окитила апартман за Нову годину

Лазићева кума певачица Андреана Чекић свакодневно одлази код њега у посету, а пре два дана му је окитила апартман у бањи за предстојеће празнике.

– Андреана је Дарку донела јелку и новогодишњу декорацију како би унела празничну атмосферу у његову собу. У кићењу јелке помогла јој је Марина, Лазићева вереница. Дарку се јако допала ова идеја и рекао јој је да се због ње осећа као код своје куће – тврди извор.

– Дарко је био у коми када је Ђани дошао да му пружи подршку са супругом Слађом. Ипак, њему су родитељи испричали да је Ђани плакао и молио докторе у KБЦ Земун да га спасу. То је Лазића јако дирнуло и рекао је Марини да је Ђани показао да је прави пријатељ, за разлику од неких колега које му ни поруку нису послале. Дарко је спреман и јавно да открије ко га је разочарао, али ипак ће сачекати да прође одређено време – закључио је извор.

Николина: Жао ми је што Саша и ја нисмо видели Дарка!

Иако важе за велике пријатеље са Дарком Лазићем, певачица Николина Kовач и њен супруг певач Саша Kапор још нису посетили фолкера, иако је његово стање стабилизовано. Николина открива да јој је жао што она и Саша нису то урадили раније, али обећава да ће Лазића ускоро посетити.

– Нисмо се видели са Дарком након саобраћајке, и много ми је жао због тога. Саша се чује са њим и пружа му подршку. Ипак, спремамо се да се видимо са нашим драгим Дарком. Надам се да ћемо ускоро отићи у бању Селтерс – уверава певачица.

 

Извор: Srbija Danas/Srpski telegraf

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ