Србија

ИВАНА ЈЕ ПОКАЗАЛА ШТА ЈЕ ЖЕНСКА ХРАБРОСТ! Вучић похвалио реакцију директорке Студија Б на увреде Трифуновића!

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да опозиција све време врши страховиту агресију на политику и да у томе непристојно нападају новинаре, а да је директорка и главна уредница Студија Б Ивана Вучићевић у свом одговору на нападе показала шта значи женска храброст

Вучић је рекао да они покушавају да забораве шта су урадили, те упитао да ли је тачно да је један човек-магарац, нокаутирао Гордану Узелац иза леђа, а да никада нису рекли извини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јесу ли по новинама које говоре да су и о којима причају да су слободољубиве, инстинољубиве, некада рекли нешто ружно о том магарцу који вас је ударио и ономе ко му је наредио стали у заштиту вас и ваше колегинице. Јесу ли икада осудили лидера, њиховог синдикалног потрчка, лажног синдикалца, уствари батинаша и силоватеља, Веселиновића, који је претио силовањем Ане Брнабвић – да јесу, сменили би га. Нису. Силовање је богоугодно дело када претиш политичким противницима. Затим колико су пута у скупштини тукли Мају Гојковић, нападали Мартиновића, нападали чланицу Изборне комисије ови из Двери. Јер некада неко реаговао. Онај из Двери прети вешањем на Теразијама. Људи забораве све то што они ураде и то у кратком времену – рекао је Вучић новинарима.

– Да буде лицемерје најизраженије, идемо да се шетамо, да будемо у колони против насиља, због тога што је нападнут један од њихових лидера, имао лаке телесне повреде, полиција га спасила да не буду теже повреде, полиција је одмах ухапсила нападаче. Не знам шта би још неко да тражи од државе. Наше је да се понашамо одговорно – навео је он.

Kазао је да свакодневно гледа извештаје Ðиласових и Шолакових медија, који немају никакве везе са истином, подвукавши да се хајка и кампања бруталним лажима води свакодневно, а да никоме због тога није претио или му вређао породицу.

– Kренули су од мале Барбаре, да ли је рекла далеко мало или далеко мање. Свакоме се деси грешка. Јесте ли ви безгрешни људи – питао је он, додајући да говоре о 10.000 и 15.000 људи.

Вучић је објаснио трик приказивања да је било више људи него што јесте.

– Никада се не сликају када стоје, јер тада могу 2,5 човека у зимском оделу да стоје на једном квадратном метру, а када шетате једна особа заузме 5 до 6 квадратних метара. Зато се увек сликају у покрету. И када је 1.000 људи изгледа као милион. Никада се не сликају када стоје, већ само када су у покрету. Постоје надлежне службе и људи којима је посао да изброје број људи, а који су избројали много мање. Нека им буде 20.000 – казао је Вучић.

Председник је указао да измишљају да не поштује народ.

– Рекао сам не поштујем вас лоповске лидере. Можете да ми одсечете главу, и све до тога тренутка ћу мислити и говорити да сте лопови. 500 милиона евра си Ðиласе узео од народа док си био на јавној функцији. За то можете да изградите 3.000 модерних, лепих обданишта. То је све стрпао у своје џепове и хоће да ту неко нешто поштује и цени. Немам шта ту да ценим и поштујем. Под притиском и да слушам ваше глупости вас лидера, не пада ми напамет било шта да урадим – поручио је Вучић.

О томе да неко жену назива лажљивом фуксом, као што је то био случај пре неки дан за Мају Гојковић, према његовим речима, говори о елементарном васпитању, непристојности, о томе да неко што је требало да стекне у кући, у школи, то није стекао.

– Таква непристојна и таква дивљачка Србија не може да побеђује – уверен је Вучић.

Што се тиче напада на директорку Студија Б, он је најавио да ће о томе говорити у емисији на телевизији Прва, ако не буду отказали по притиску неког.

– Ивана је одржала лекцију свима, па и мени и свима другима који су се трудили да нешто ту одговарамо. Увек смо били недовољно јаки и храбри. Она је показала да женска храброст неретко превазилази мушку, и одговорила како је сваки човек помислио, као и свака жена, али мало ко би то рекао јавно. Посебно су ми јадни они који су после тога кренули у додатне нападе на њу. Kапа доле за храброст, за то како је штитила и своју кућу, новинарку и себе. Што се храбрости тиче, могли би и можемо много да научимо – закључио је Вучић.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ