Србија

СНС: Ми нудимо рад и резултате, Србију коју поштује цео свет! И само то је важно!

Председник Србије Александар Вучић поручио је да му не пада на памет да подлегне притиску са улице и да слуша глупости опозиције, али да је спреман да им пружи могућност да се покажу на изборима, јер је то најдемократскији начин решавања проблема у једној земљи. Нико, како је истакао, мотком не може да узме власт.

Навео је да је о евентуалном расписивању ванредних избора разговарао с колегама из СНС, пре свега онима који су му блиски, али накратко и с премијерком Аном Брнабић:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Да видимо само како се ту ствари крећу, ништа више од тога. Људи су листом за изборе, не рачунајући мене, који бих волео да Влада има пун мандат, али не по сваку цену. Али ми ћемо видети.

Да су за изборе, у разговору за Kурир потврђују чланови Председништва СНС. Зорана Михајловић, министарка саобраћаја и грађевинарства, каже да је увек за изборе

Ми нудимо рад и резултате, Србију коју поштује цео свет. И само то је важно. А шта могу да понуде и шта су урадили Бошко Обрадовић, Драган Ђилас, Вук Јеремић и слични?! Уназадили Србију – каже она.

Министарка за евроинтеграције Јадранка Јоксимовић наводи да има разлога и за и против ванредних избора:

– Свакако ћемо сви у СНС пажљиво анализирати разлоге и донети заједничку одлуку као озбиљна странка.

 

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ