Србија

ДАРКОВА ПОРОДИЦА ПОНОВО ЗАБРИНУТА: Његово стање не дозвољава… Наступ ОТКАЗАН, отац се ОГЛАСИО!

Биће времена!

Дарко Лазић,нажалост, неће моћи да се појави на концерту Радише Трајковића Ђанија јер његово здравствено стање то не дозвољава, каже певачев отац Милан Лазић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко се полако и успешно опоравља, али он неће моћи да пева на концерту код Ђанија. Драго ми је што је породица Трајковић обишла мог сина у бањи. Ми их изузетно поштујемо, и разумемо њихову жељу да се мој син појави као специјални гост, али то није могуће. Све детаље о томе може да вам каже његов менаџмент који води Мирсо Швајцарац – казе Милан.

Исто су потврдили из тима који води Лазићеву каријеру.

– Нама је најважније да се Дарко комплетно опорави и да његово здравствено стање буде стабилно. Његов пут ка опоравку је тежак и не верујемо да ће бити у могућности да присуствује Ђанијевом концерту, али када се опорави организоваћемо велики концерт у Арени на којем це Лазић да се захвали својој публици и фановима. До тада, желимо да се Дарко опорави како треба и да стане на ноге. Песме се увелико припремају, као и његов солистички концерт,али о томе ћете бити благовремено обавештени – поручили су из Лазићевог тима.

 

Извор: Srbija Danas/Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ