Србија

САОПШТЕЊЕ ЛЕКАРА: Ово је Дарково РЕАЛНО СТАЊЕ! Открили да ли ће ОСТАТИ ИНВАЛИД – сада се све зна!

Певачев доктор рекао…

Фолк певача Дарка Лазића посетили су новинари Пинка, у бањи Селтерс у Младеновцу, где се лечи од последица ставичне саобраћајне незгоде у којој је једва извукао живу главу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарко се осећа знатно боље, видно је и смршао, а његов доктор открио је какво му је тренутно здравствено стање.

– Дарково стање је много боље у односу на пријем код нас, који је био пре две недеље. Много се боље и он осећа и објективно, клинички – много боље изгледа. Он је у односу на пријем и вертикализован, почео је да вежба у сали, обучава се за ход са подпазушним штакама и ето, рецимо, јутрос је направио двадесет корака у кинези сали уз надзор терапеута – рекао је доктор, па потом открио да ли је задовољан како тече Дарков опоравак.

– Искрено, задовољан сам. Узимајући у обзир политрауму коју је доживео, Дарко се одлично рехабилитује у нашој установи и, како време буде пролазило, очекујемо још боље резултате.

У јавности се много спекулисало и о томе да ли ће Дарко остати инвалид, а своје прогнозе дао је и доктор.

Дарко неће остати инвалид, ако то подразумева вожење у колицима. Сад се полако обучава за ход са штакама, а следећа инстанца и наш циљ јесте ход са једном штаком, а видећемо, и ход са штапом – каже он и додаје:

– Моћи ће да пева, успешно је прошао све тестове логопеда – и за гласовне могућности и за вербално памћење, тако да очекујем да ће да пева још боље него до сада и да ће направити неки већи хит – поручио је доктор уз осмех.

Извор: Srbija Danas/Pink.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ