Србија

ОРИЛО СЕ „СРБИЈА, СРБИЈА!“ Ево како су Срби у Митровици реаговали на Вучићеву поруку ДА ЋЕ СРБИЈА ИМАТИ СНАГЕ ДА ИХ ЗАШТИТИ!

Обраћање нацији председника Александра Вучића с пажњом су пратили грађани северне Kосовске Митровице окупљени на градском шеталишту, а када је председник рекао да ће Србија имти снаге да их заштити, проломили су се узвици одушевљења и скандирање „Србија, Србија!“

На градском шеталишту у сверној Митровици велики број окупљених грађана путем видео пројектора пратио је обраћање председника Србије Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Посебно емотивна реакција присутних била је када се председник Вучић директно обратио Србима са Kосмета:

– Драги пријатељи, знам како су вам тешки дани. Нису лаки ни за нас. Спокојан сам и миран, јер знам да смо ми учинили све што смо могли. Ви не морате да бринете. На сваки покушај напада на Србе, ми ћемо имати снаге да вас заштитимо. Нема уласка војних формација на север Kосова. У будућности ћу још јаче да пропагиран да ћемо са свима осталим у региону настојати да одржавамо најбоље могуће односе. Нисам дошао у униформи, немамо кога да се плашимо, и никога не бојимо – рекао је председник Вучић.

А каква је атмосфера у северној Митровици владала током обраћања председника нацији, погледајте на видео снимцима и фотографијама са лица места:

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ