Свет

ЗАСТРАШУЈУЋА ТАЈНА KОЈУ KРИЈУ: Британска чланица Европског парламента открива паклени план о мигрантима

Глобални уговор о миграцијама, тзв. Маракешки споразум, проузроковаће да Европа буде преплављена са додатних 59 милиона нових имиграната у року од 6 година, изјавила је британска независна чланица Европског парламента Џенис Аткинсон.

Она је критиковала британску премијерку Терезу Меј због обећања да ће поново преузети контролу над британским границама након Брегзита, а која ипак планира да потпише миграцијски пакт УН-а, следећег месеца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Сетите се- УН и глобалисти желе да поплаве наш континент са 59 милиона досељеника до 2025.године”, изјавила је и објаснила да се у документу УН-а наводи како је масовна имиграција „неизбежна, пожељна и неопходна“. Упозоравајући како ће план довести до „културног и моралног слома“ европских земаља, Аткинсон је такође нагласила да би пакт могао довести до изгласавања Закона о говору мржње за употребу појма „илегални мигрант“.

„Биће противзаконито ако не употребљавате прописани језик“, упозорила је Аткинсон, додавши да би се грађани Европе могли „опростити са њиховом демократијом и њиховим начином живота“, осим ако не затраже од својих вођа да одбију потписивање споразума у Маракешу.

 

Извор: Dnevno.hr

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ