Свет

ПСИХИЧКИ ЛАБИЛАН: Јункер у сред конференције почео да баца папире, сала у шоку!

Пре само два дана Јункер је снимљен како пијан черупа косу жени запосленој у администрацији ЕУ након чега је ударио камеру, а данас је изазвао нови скандал.

Вођа комисије Европске уније Жан Клод Јункер прави скандале на недељној бази.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током конференције за новинаре тренутно најмоћнији човек у политичкој структури ЕУ почео је да се понаша неуротично и да баца папире на под. На шок окупљених Јункер је узео хрпу па пира и у сред конференције их је треснуо на под.

Тoком конференције билу си присутни и Доналд Туск, као и аустријски канцелар Себастијан Курц.

Европљани су шокирани понашањем Жан Клод Јункера, а нарочито чињеницом да упркос константним скандалима остаје на најодговорнијој функцији унутар ЕУ. После скандала са тетурањем на НАТО самиту и снимка на коме без објашњења напушта конференцију, док су медији пренели да му је једна ципела црна, а друга браон Жан Клод Јункер је поново дошао на посао у алкохолисаном стању.

Вођа Европске комисије познат по шамарању људи у европском парламенту и нацистичком салутирању учинио је нешто крајње бизарно док се поздрављао са колегама запосленим у комисији.

Жан Клод Јункер је пришао жени ухватио је за косу и почео да је тресе горе доле. Збуњена жена се очито осетила непријатно и са зачиђеним изразом лица се окренула ка камери, а и Јункерово обезбеђење га је посматрало веома чудно.

Junker po stoti put pijan

PODELITE VIDEO. Ovog čoveka treba instucionalizovati. On je najmoćniji pojedinac unutar EU. Šamara ljude, tetura se pijan, nosi cipele različite boje i sad ovo…

Geplaatst door Pokret za slobodu i nezavisnost op Vrijdag 14 december 2018

Лидер европске комисије је затим пољубио другу жену која је стајала на ходнику, да би након тога продужио својим послом.

Ипак то није био крај, да се не ради само о чудном поздрављању већ да нешто дубље није било уреду показао је и каснији снимак када је Јункер одлучио да удари камеру која га снима.

Председник комисије ЕУ и тренутно најмоћнији човек унутар евро-бирократије Жан-Клод Јункер недавно је дошао на конференцију са председником Јужне Африке у видно алкохолисаном стању са једном тамно браон и једном црном ципелом.

Током конференције жена запослена у његовој пратњи покушала је да нешто каже Јункеру који је није чуо, а затим је изашао са говорнице и стао на ивицу подијума. Жена је упадљиво гледала доле, а после пар речи Јункер се изненада окренуо и почео да се тетура ка излазу из сале за конференције.

Председник европске комисије ЕУ Жан-Клод Јункер изазвао је дипломатски скандал када је дошао у видно алкохолисаном стању на гала вечеру поводом НАТО самита у Бриселу. Британски медији су више пута критиковали Јункера због алкхолизма, а у медијим на острву се писало да лидер ЕУ комисије пије од јутра и да га је тешко видети трезног јер је „мортус пијан пре 12“.

Тада је комисија ЕУ је саопштила да Јункер наводно није био пијан већ је болестан од извесног обољења по имену Скиатика(Сциатица), која му отежава кретање. Ипак упркос жељи преставника ЕУ да играју на саосећање јавности, ово није први пут да је Јункер пијан у јавности о чему сведоче бројни снимци на интернету, тако је Јункер на пример пре пар година ударао шамаре лидерима ЕУ који су прилазили да се са њим поздраве.

Скандали вође европске комисије нису само повезани са алкохолом. Јункер се надавно нашао у скандалу по питању његове породице и нацистичке прошлости коју је политичар из Луксембурга покушао да прикрије од јавности. Наиме Јункеров таст је био осведочени нациста који је прогонио Јевреје у Луксембургу, који су затим депортовани у нацистичке логоре.

Junker opet pijan

Junker predsednik evropske komisije je ponovo pijan, došao je na koferenciju sa jednom braon cipelom, a drugom crnom. Bez objašnjenja napistio konferenciju.

Geplaatst door Dnevna Gazeta op Vrijdag 16 november 2018

Извор: Dnevna Gazeta

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ