Србија

Српска напредна странка: „Драган Ђилас лично наредио разбијање бирачких кутија у општини Лучани!“

Српска напредна странка саопштава да има „поуздане информације да је Драган Ђилас лично наредио разбијање бирачких кутија и уништавање дела изборног материјала у општини Лучани.“

Очигледно је Драгану Ђиласу и његовим силеџијама већ сада јасно да чак и на оним бирачким местима где су очекивали убедљиву победу таквог резултата неће бити, стоји у саопштењу СНС-а.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српска напредна странка поручује и да има сазнања да су бројни Ђиласови, Обрадовићеви и Јеремићеви батинаши, који су од јутрос присутни на територији општине Лучани, а који су дошли из различитих општина, од Чачка до Пријепоља, ангажовани за ову акцију.

– Упозоравамо јавност да уколико се спроведе Ђиласов криминални план да ће то бити најбруталнији покушај поништавања изборне воље грађана који Србија памти – стоји у саопштењу Српске напредне странке.

– Истовремено,тражимо од надлежних државних органа да заштите демократску изборну процедуру, обезбеде мир и ред и неприкосновено право грађана да се слободном вољом изјасне на изборима и да гласају за кога они желе – закључује се у саопштењу.

 

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ