Србија

ЗАВИЈЕНИ У ЦРНО! Смрт у породици Дарка Лазића! Певача теши вереница!

Фолк певач Дарко Лазић, који се у бањи Селтерс опоравља од последица стравичне саобраћајне несреће, доживео је нови шок након што му је преминула бака за коју је био много везан.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица Лазић је завијена у црно јер је Дарковом оцу Милану изненада преминула тетка која је била омиљена у фамилији познатог певача. Дарко је ову вест примио са неверицом, а упркос томе што је изразио жељу да оде на сахрану, лекари су му рекли да је то готово немогуће.

– Лазићи су у шоку, изненада их је напустила бака коју су обожавали, а Дарка је ова вест дотукла. Буквално је очајан јер је особа која је обележила његово детињство, када се најмање надао, преминула. Није била болесна и до последњег дана је водила активан живот. Требало је да посети Дарка ове недеље, али, нажалост, није јој било суђено – каже добро обавештени извор и тврди да је Дарко одмах изразио жељу да оде на сахрану баке.

– Дарка боли душа што није успео да се сусретне са баком која је му је свакодневно слала поруке подршке. Обећао јој је да ће стати на ноге и да ће променити живот из корена, јер му је она редовно држала придике. Лазић је рекао родитељима да на њену сахрану мора да оде, међутим, лекари су инсистирали да не напушта бању Селтерс јер би то могло да шкоди његовом опоравку – закључује извор.

Даркови родитељи, Милан и Бранка су потврдили ова сазнања.

– Није ми до приче. Преминула ми је тетка коју сам обожавао – рекао је кратко Дарков отац, а потом се на телефон јавила и Лазићева мајка.

-Након свега што смо проживели последњих месеци задесио нас је и смртни случај – констатовала је фолкерова мајка Бранка.

Лазића теши вереница
Након што је Дарко сазнао да му је преминула бака, од њега се не одваја његова трудна вереница Марина Гагић.

– Будући да су Лазићеви родитељи заузети припремом сахране, па нису у могућности да обилазе сина, од Дарка се тренутно не одваја вереница. Она му подиже морал и даје снагу да настави да се бори – каже извор.

 

Извор: Srbija Danas/Republika

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ