Србија

ПРОБЛЕМ ЈЕ НАСТАО КАД ЈЕ ОПОЗИЦИЈА СХВАТИЛА ДА ИХ НАРОД НЕЋЕ! Стефановић објаснио зашто је дошло до инцидента у Лучанима!

Функционер СНС Небојша Стефановић каже да је опозиција на локалним изборима у Лучанима рачунала на победу, а да је проблем настао „када су схватили да их народ неће“

Стефановић је навео да је Савез за Србију у Лучанима очекивао минимум 25 одсто гласова, јер су на прошим изборима Двери освојиле 12 или 13 одсто, а сличан резултат остварио је и Веља Илић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Изабрали су општину у којој рачунају да најбоље стоје. Међутим, неће људи да подрже политику пребијања жена, успостављања граница на Јарињу и Брњаку. Људи вас питају када ће фабрика у нашем месту, када ће веће пензије и плате. Вучић има одговоре на та питања – рекао је Стефановић за ТВ Пинк.

Драган Ðилас, Борко Стефановић, Вук Јеремић, према његовим речима, имали су прилику док су били на власти да реше та животна питања људи, „али нису“.

– Изашли су на изборе у Лучанима и на њима потучени до ногу. Ниједна озбиљана примедба није стигла са бирачких места. Сав онај циркус почео је да би се маскирао неуспех, јер су добили девет одсто гласова – истакао је Стефановић.

Поносан је, како каже, на реакцију полиције када је лидер Двери Бошко Обрадовић упао у полицијску станицу у Лучанима, захтевајући да се пусти представник Савеза за Србију.

– Полиција је реаговала цивилизовано и смирено. Тужилац, који руководи истрагом, све време је био у полицијској станици. Само су два човека позвана на на разговор – навео је Стефановић.

Нагласио је да је понашање Бошка Обрадовића према државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић, наставак „линча жена“, те да је само питање која жена ће бити следећа мета.

 

Извор: Informer.rs/Pink.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ