Србија

СРПСКИ ГЛУМАЦ НАВУКАО ГНЕВ ЈАВНОСТИ: Скандалозном објавом о стравичној несрећи хтео да испрозива Црвену звезду!

Убрзо је спорни твит обрисао и поручио да му није била жеља ни за каквим препуцавањем, већ критика друштва у коме живимо

Србија је данас завијена у црно због стравичне несреће која се догодила у близини Ниша када је воз ударио у аутобус и преполовио га на пола.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У овој страхоти је до сада животе изгубило петоро људи, међу којима и двоје деце.

Поводом ове несреће је осетио потребу да се огласи и један од најпопуларнијих младих глумаца Бојан Перић, али је његова скандалозна објава на Твитеру изазва гнев целе Србије.

Познат као навијач Партизана он је кроз ову несрећу хтео да испрозива Црвену звезду и државу. Он је поручио да до несреће не би дошло да постоји рампа на прузи, али да није било новца за то, алудирајући да је држава паре дала клубу са Маракане за појачања.

Његов Твитер је после ове објаве врло брзо био затрпан жестоким реакцијама и коментарима, пре свега навијача Звезде, који су га напали да користи овакву трагедију за навијачко препуцавање.

Због тога је поменути твит обрисао, а потом се огласио са два нова у којима је навео да му није била намера да изазове никакво навијачко препуцавање, већ да критикује друштво у коме живимо.

Извор: Espreso.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ