loading...
Србија

Шиптари озбиљно прете! Сада хоће Санџак и све до бугарске границе! Иза свега се крије амерички империјалистички план!

Саговорници сматрају да овакве ствари никако не представљају случајност, већ осмишљену провокацију

Амерички војни часопис „Старс анд страјпс“ објавио је мапу лажне државе Kосово којој су припојени Прешево, Медвеђа и Бујановац, али и Врање, Нови Пазар, Босилеград, све до бугарске границе!

Овај часопис се, иначе, као званично гласило министарства одбране САД дели у америчким војним базама широм света. Саговорници сматрају да овакве ствари никако не представљају случајност, већ осмишљену провокацију.

Безбедносни стручњак Џевад Галијашевић оцењује да је у питању класична претња Србији, јер Вашингтон добро зна шта се дешава у Приштини.

– На овај начин шаље се порука Београду да може изгубити и више од онога што су Албанци већ отели. Америчка геополитичка активност и њено деловање на међународном праву представљају класично разбојништво. Они се не мире са губитком утицаја и опадањем моћи, па више и не скривају праве намере. То више није ни демократско ни либерално лице напредне државе, већ лице зле империје у распаду. Овакво ‘Kосово’, које представља центар радикалног исламизма и тероризма, слика је и прилика америчке политике – подвлачи Галијашевић.

 

Извор: Novosti/Alo/N.S.

Loading...
loading...