Србија

БОШКО: Настављају се окупљања у Београду, шириће се протести и по Србији

– Ово су најмасовније демонстрације опозиције, у Београду, у последњих пар година. Народ се ослободио страха који је СНС увела као метод своје власти, рекао је Бошко Обрадовић за Србин.инфо, након завршетка опозиционе шетње, „1 од 5 милиона, коментарисајући присуство преко 40 000 људи на улицама српске престонице, у суботу, 22. децембра.

– Начин на који Вучић и његов режим владају већ 6 или 7 година над Србијом је страховлада, диктатура и тортура. Наравно, морао је доћи тренутак да се народ ослободи страха и да изађе на улице, да покаже да не жели више да живи у таквом свету; да желимо да се изборимо да овде има право и на другачије мишљење и право на опозицију, право на слободу мишљења, слободу окупљања, слободу избора, слободу медија. Ово је сад један неповратан процес, Ова шетња је велики догађај, право догађање народа са јасном поруком: да су Србији потребне велике политичке политичке промене, То је добра и велика вест; и хвала Богу што нам је дао овакво пролеће у децембру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Да ли су могући протести широм Србије сад?

– Мислим да је оно што је најважније наставак великих протеста у Београду, а сигурно ће доћи тренутак да се ови протести шире и на целу Србију.

 

Извор: Србин.инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ