Свет

НИЈЕ ХРВАТСКА: Ова ЗЕМЉА тражи раднике и НУДИ ПАПИРЕ! ПЛАТА ЈЕ ВЕЋА ОД 60.000 ДОЛАРА, А ПОСАО ЈЕ ЈАКО ЗАНИМЉИВ

Наиме, у ову државу смештену на источној обали, уз Атлантски океан, могуће је преселити се са породицом, али само ако се испуне одређени услови!

Њу Брансвик (New Brunswick) покрајина у Kанади нуди убрзани програм за стручне емигранте, а понуда између осталог обухвата возаче камиона! Плата коју могу да добију је око 61.000 долара годишње, преносе београдски медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, у ову државу смештену на источној обали, уз Атлантски океан, могуће је преселити се са породицом али само ако се испуне одређени услови.

– Потребно је да возач поседује возачку дозволу Е категорије минимум три године, да има пословно искуство у последњих пет година, као и положен ИЕЛТС тест са најмањом оценом 5 (доказ да сте у стању да говорите, пишете, слушате и читате на енглеском језику) – неки су од неопходних захтева које заинтересовани треба да испуне.

Такође, да би емигрирали са породицом или самостално, потребно је да влади Kанаде докажете да имате довољно новца да се самостално издржавате. Овај програм је само један од многих које преко године организују кандаске провинције, са циљем да побољшају своју економију, али и населе недовољно насељене крајеве.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Espreso.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ